Doua zile speciale!

11_11_binary_wallpaper_by_20after4-d38iwmw

Se stie deja ca anul 2017 sta sub vibratia numarului 1 – 2+0+1+7 = 1

Numerologic, 10.01.2017 se „traduce” in  1.1.1 si va da o mare expresivitate, de obicei in scris. Mai mult chiar, va imprima o stare exagerata de agitaţie şi de vorbarie extrema, fara a comunica cu adevarat, ajungand chiar la a fi „gură-spartă”. In general, aduce si ceva veselie in ciuda incapatanarii care se poate manifesta pregnant. Urmariti-va gândurile cu atentie si asiguraţi-vă că gândiţi doar ceea ce vreţi, nu ceea ce nu vreţi. Această secvenţă este un semn că se deschide o poartă “de oportunitate” şi gândurile voastre se împlinesc cu viteze record. 111 este ca lumina albă a unui bec electric. Inseamnă că universul tocmai v-a înregistrat gândurile şi le transformă în realitate. Sunteţi mulţumiţi de gândurile pe care le-a captat universul? Dacă nu, corectaţi-vă gândurile.

Ziua exacerbeaza aptitudini pentru conducere şi predominanţa propriului eu. Nu vor fi agreate ordinele date sau primite si se va accentua dorinta de a lucra pe cont propriu sau de a adopta o direcţie de lucru originală, oricare ar fi aceasta. Totodata, ziua imprima o mare nevoie de singuratate.

Astrologic, pe 10 ianuarie, Soarele (Capricorn) va fi in cuadratura cu Uranus (Berbec) la 22°. Ne vom simti frustrati, mai ales daca avem planete in horoscopul personal care fac aspecte cu Soarele si Uranus in aceasta pozitie. Vom simti nevoia sa facem un pas inapoi sau sa ne retagem in fata unor comportamente care ne deranjeaza. Uranus inseamna si tehnologie, asadar mare grija la mesajele pe care le trimitem prin telefonul mobil sau computer, mai ales prin retelele de socializare… mai bine revedem mesajul inainte de a da Send, altfel am putea jigni un prieten. Asteroidul Vesta intra in Rac tot pe 10 ianuarie, iar pe 12 ianuarie avem luna plina tot in Rac. Aceste aspecte ne spun ca este timpul sa ne concentram pe casa, familie si siguranta.

unu

Numerologic, 11 ianuarie 2017  este 1.1.1.1, asadar această configuraţie numerologica ofera potenţialul necesar unor realizări importante şi se simte frustrarea dacă viaţa nu oferă şansa de valorificare a puterii de exprimare sau a aptitudinilor de conducător. Totodata,  ziua aduce revelatii si exigenta. Aduce cu sine vibratii psihice foarte profunde si pentru ca are o prezenta egala de elemente masculine si feminine, acest lucru ofera o dovada, o provocare. Este o zi de o mare deschidere mentala, cu o intuitie foarte bine activata, guvernata si de idealism si viziuni mistice. Atentie insa la potentialele tradari si la prezenta inamicilor secreti.

Ziua intensifica misticismul, imaginatia, creativitatea si capacitatea de a fi medium. Transmite luciditate, perseverenta. In dragoste, aduce sensibilitate la nevoile partenerului si foarte mult romantism. Pe de alta parte, accentueaza nervozitatea, depresia si complexele de inferioritate care, la randul lor, determina perceptii inselatoare si comportamente distructive. Emfatizeaza egocentrismul, timiditatea si aduce iluzii si asteptari in contrast clar cu realitatea.

 

Astrologic, pe 11 ianuarie 2017, Marte in Pesti va fi in sextil cu Pluto in Capricorn. Aspectul favorizeaza firile ambioase si da incredere in noi insine, punere in valoare a energiilor fizice si mentale intr-un mod armonios, magnetism, subtilitate si sansa de a ne dezvolta cunoasterea in domeniul spiritual.

Sa va fie de folos,

Cristina & Teodora