Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele care iti determina viata si care este DESTINUL tau?

Crezi ca ai un POTENTIAL mult mai mare decat situatia in care te gasesti acum si nu stii CUM sa il accesezi?

Ai vrea sa stii CAND este momentul potrivit sa actionezi?

Vrei sa stii DACA esti in relatia potrivita si CAT de compatibili sunteti?

Te-ai saturat sa nu iti gasesti un loc de munca adecvat

si nu stii CE iti rezerva VIITORUL?

Daca vrei sa afli raspunsul la oricare din aceste intrebari, atunci Cursul de Numerologie este SECRETUL SUCCESULUI TAU. Urmand acest curs vei afla care sunt resursele pe care le ai, cand le poti accesa, si mai ales cum poti obtine eficienta maxima in tot ceea ce intreprinzi.

Ce este NUMEROLOGIA?

Numerologia este cea mai veche stiinta de dezvoltare personala fondata de Pitagora, care ne dezvaluie cu acuratete misterul vietii si calea de urmat. Cei ce se vor afunda in ceea ce, in sens pitagoreic, este numit ‘studiul numerelor’ vor invata sa inteleaga viata si lumea prin intermediul energiei si simbolismului numerelor.

 La ce iti foloseste acest curs?

La sfarsitul Cursului de Numerologie vei deprinde o noua metoda de dezvoltare personala ce va propulsa viata intr-o etapa noua utilizand cea mai scurta cale catre prosperitate, armonie, echilibru, iubire. Vei putea cunoaste in cateva secunde caracterul, atitudinea, dorintele si gandirea oricarei persoane, stiindu-i doar data de nastere si numele. Poti utiliza aceste informatii fie in interes personal, fie ca si numerolog.

Poti folosi astfel Numerologia in :

  • Alegerea partenerul de viata care se potriveste perfect dorintelor tale, fara a mai trebui sa treci prin roller-coaster-ul unei relatii haotice. Poti sti si daca cel care este deja langa tine se va schimba (si cum), sau care sunt metodele de a imbunatati relatia pe care o aveti.
  • Selectarea domeniilor de activitate care se potrivesc naturii tale, si in care poti avea cu adevarat succes. Poti afla daca vei avea determinarea si calitatile unui om de afaceri, sau este mult mai productiv pentru tine sa alegi stabilitatea unei cariere de angajat.
  • Alegerea momentului optim pentru a te casatori, a-ti schimba locul de munca, sau pentru orice schimbare majora in viata. Intelegand nivelul resurselor de care vei dispune, impreuna cu capacitatea reala a ta de a-ti sustine dorinte din fiecare moment, vei putea obtine astfel succesul maxim in toate activitatile importante pe care le vei planifica.
  • Intelegerea principalelor probleme de sanatate la care esti predispus(a), momentul in care acestea se pot acutiza, dar si durata si amplitudinea acestora. Vei putea alege metoda de tratament care este cea mai eficienta pentru sistemul tau energetic. Vei cunoaste astfel cu exactitate daca este recomandat sa te folosesti in rezolvarea problemelor tale fie de terapiile energetice de tip Reiki, fie de remediile din plante, ori de acupunctura, sau poate vei afla ca medicina clasica te poate ajuta in modul cel mai eficient.
  • Ca metoda de dezvoltare personala, prin intelegerea in profunzime a cauzelor ce stau la baza dezechilibrelor tale. Cu ajutorul numerologiei vei putea astfel sa iti (re)gasesti echilibrul si starea fizica si psihica „de bine”.
Care este structura CURSULUI?

Cursul de Numerologie este structurat in patru module, un modul/saptamana, consecutiv  (orele 18.30 – 20.30) :

22 martie – Modulul I – Numerologia descifrata

29 martie – Modulul II – Cifrarea literelor

5 aprilie – Modulul III – Tabloul complet al numerelor principale

12 aprilie – Modulul IV- Numerologie previzionala si practica

Curricula detaliata a cursului , click aici

Participantii vor primi suportul de curs. Cursul se desfasoara pe parcursul a 4 saptamani consecutive,  orele 18.30-20.30. Investitia este de 300 lei. Inscrierea este confirmata prin achitarea partiala (minim 50%) sau integrala a taxei de participare, pana la 15 martie. (mai multe detalii despre modalitatea de plata la inscriere). Pentru cei care participa si la cursurile de Reiki, se acorda reducere de 10%.

Grupul are numar limitat de participanti, iar locurile se ocupa in ordinea inscrierii! Pentru a te inscrie completeaza formularul de mai jos sau trimite un email la cristina@creativecom.ro

Hai si tu sa exploram impreuna minunata lume a numerelor,

Cristina,

Numerolog