Atelier Feminitate si vindecare

 Iubeste-te si ofera-ti cadoul primaverii tale!

Citeste mai jos cateva informatii despre subiectele pe care le vom discuta pe 25 martie la atelier. Inscrie-te si tu pana pe 14 martie si ai pretul redus – 99 lei. Te asteptam cu drag ❤

Când vorbim de provocări (fizice, emoționale…) in zona inimii, prima idee ce ne răsare in minte este legata de iubire. Un ajutor minunat in echilibrarea, vindecarea sau gestionarea oricărei situații legata de probleme ale „inimii” poate fi un cristal de Cuarț Roz.

pendul cristal roz

Cuarțurile au o mare calitate: absorb in interiorul lor durerea, contribuind astfel la ușurarea suferinței tale. Nu te lăsa amăgită de energia lor subtila si delicata caci, in momentul in care ti-ai găsit cristalul potrivit vei simți ca are puterea sa te însoțească pe drumul tău.

Cuarțul Roz este cristalul iubirii necondiționate si este perfect pentru orice tip de iubire, nu doar romantica. Te poate ajuta sa înveți iubirea de sine, sa te eliberezi de povara rănilor emoționale si a traumelor si chiar sa-ti schimbi un tipar de gândire nepotrivit intr-unul bazat pe iubire si gândire pozitiva. Daca iubirea romantica este provocarea ta in acest moment Cuarțul Roz poate atrage in viața ta partenerul cel mai compatibil cu tine in acest moment.

Cuarțul Roz este un cristal foarte accesibil si îl poți găsi sub orice forma îl dorești: bijuterie, obiect decorativ pentru interiorul casei tale sau doar o pietricica pe care s-o porți discret intr-un buzunar sau in poșeta. Indiferent de forma sau mărimea lui, amintește-ti sa-l cureți periodic, sa-l purifici si sa-l „încarci” cu intenția ta. Meditează cu cristalul tău, folosește-l in ședințele de autotratament cu Reiki, găsește o afirmație potrivita cu intenția cu care ai programat cristalul si spune-o de cate ori te „întâlnești” cu el, iar când simți ca acesta si-a încheiat treaba, amintește-ti sa ii mulțumești.

Sa iți fie cu folos!

Raluca Mihalache

Cristaloterapeut

Atelierul « Feminitate si Vindecare » este o abordare holistica a problemelor cu care se confrunta in zilele noastre din ce in ce mai multe femei. Plecand de la incidenta mare de afectiuni ale aparatului uro-genital (ovare polichistice, endometrioza, infertilitate etc.) si  cele ale inimii si a sanilor (noduli mamari, mastoza fibrochistica etc.), atelierul va oferi participantelor informatii si solutii holistice de intelegere, abordare si vindecare a acestora.

Cele mai multe dintre aceste situatii aparute in vietile femeilor, indiferent de varsta, se  pot datora si neintelegerii, neasumarii si neiubirii exprimentate de-a lungul timpului.

Atelierul exploreaza aceste tematici din perspectiva energetica, Reiki si cristaloterapie, menite sa ajute la intelegerea si vindecarea fizica, emotionala si spirituala a acestor afectiuni.

Atelierul este interactiv si extrem de practic, dorind sa va oferim informatii si tehnici pe care sa le puteti utiliza cu incredere si ulterior.

Vom explora impreuna:

  • Identificanahataarea tiparelor de gandire generatorare ale afectiunilor si afirmatii pozitive in sprijinul vindecarii
  • Centrii energetici – importanta energetica in aparitia si tratarea afectiunilor. Dezechilibre si tehnici de echilibrare
  • Beneficiile vindecarii cu cristale
  • Tehnici de autovindecare cu cristale
  • Reiki – energia universala in slujba ta pentru vindecare
  • Reiki – simboluri, mantre, tonuri binaurale si alte instrumente de autovindecare
  • Metode naturiste de vindecare
  • Meditatie de echilibrare si vindecare interioara

Cand: 25 martie 2017 – 10.30 – 14.30

Unde: Centrul 8infinities – Strada Pietei, nr. 20 , ap 1

Investitia ta : dorinta de vindecare si echilibrare 🙂

Cost workshop -149 lei

Early bird – 14 martie 2017 – 99 lei

Inscrierile se fac pana la data de 21 martie 2017. Pentru inscrieri in perioada Early Bird, pretul se achita integral. Se considera inscrierea realizata doar dupa achitarea avansului de 50% sau a pretului integral.  Locuri limitate.

Inscrieri la: cristina@creativecom.ro – 0724.364.843/ raluk.mihalache@gmail.com – 0724.754.683

Participantii primesc booklet “Feminitate si vindecare” si cadou cristal !

Facilitatori :

Cristina Udrescu – Maestru Profesor Reiki si Numerolog. Practic si ofer consultatii Reiki de 10 ani, iar la momentul potrivit, acum 5 ani, am inceput sa predau si sa initiez oameni in Reiki.  Cea de a doua mea dragoste este numerologia. Numerele si interpretarea numerogramelor ne dezvaluie puterea noastra si ne arata fara tagada cine suntem, calitatile, karma, drumul in viata care ne pot conduce la  o mai buna autocunoastere.

Raluca Mihalache – Cristaloterapeut si Maestru Reiki. Am urmat cursurile intensive ale Centre of Excellence Online – Cristal Healing Diploma Cours, cu specializare in terapia cu cristale si creez bijuterii energetice personalizate.

Sharing is Caring ❤