cover-8infinities

Reiki este Calea mea. A devenit Calea mea in urma cu multi ani. Reiki mi-a schimbat viata. Si nu sunt vorbe mari. Doar cercetand, experimentand si incercand, te vei putea convinge si tu. Astfel, datorita empatiei am pornit in aventura vietii si in descoperirea Sinelui, am inteles ca suntem Energie si ca descoperim neincetat Infinitul din noi. Dincolo de noi si in noi exista Universul, Energia si Spiritul.

“Sa nu credeti niciun lucru numai fiindca despre el vorbesc foarte multi oameni.

Sa nu credeti in convingerile inteleptilor din trecut.

Sa nu credeti ceea ce voi insiva ati imaginat, convingandu-va ca va inspira un Zeu.

Sa nu credeti nimic numai pe baza autoritatii maestrilor sau a preotilor vostri.

Dupa o cercetare atenta, credeti ceea ce voi insiva ati pus la incercare si ati descoperit ca e chibzuit si potrivit conduitei voastre de pana atunci.”

 Buddha

                  CE ESTE REIKI?

Termenul Reiki provine din contopirea a doua cuvinte: Rei-ray-raza, radiatie si Ki-Qi-energie universala.

Pentru a practica Reiki, in primul rand este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru profesor. Este necesara, dar nu si suficienta. Progresul in aceasta disciplina spiritual se face pas cu pas, iar salturile nu au dus niciodata la nimic bun pentru sine, nici pentru altii. In cadrul cursului de initiere se primesc primele informatii, iar cei care stiu sa le foloseasca pot progresa si pot ajunge chiar la performante deosebite, nebanuite la inceput. Reiki este un sistem filosofic complex, omogen, care ofera raspunsuri clare si precise la toate intrebarile vietii, compatibil cu societatea moderna contemporana europeana si cu orice sistem de credinta sau religios.

Marele avantaj consta in faptul ca accesul se face usor, rapid si comod, practica fiind total nepericuloasa, singurul risc pentru nepriceputi fiind acela al nereusitei. Multa lume crede ca Reiki este o metoda de tratament si nu este deloc asa. Reiki este mult mai mult decat atat. Este adevarat ca prin Reiki se pot in latura dureri, se poate declansa vindecarea unor boli, dar modificarile care apar sunt mult mai profunde decat cele determinate de orice tratament.

Reiki nu este o tehnica medicala, nu se bazeaza pe autosugestie, hipnoza sau psihanaliza, nu este o doctrina, credinta sau religie. Reiki a fost si este folosit cu success in foarte multe domenii de activitate, conducand la cresterea performantelor si la obtinerea unor rezultate deosebite.

invata Reiki pentru autovindecare
invata Reiki