Bine ai venit! Sa facem cunostinta 🙂

Eu sunt Cristina, Maestru Profesor Reiki si Numerolog. Practic Reiki si fac tratamente si consultatii Reiki de 10 ani, iar la momentul potrivit, acum 5 ani, am inceput sa predau si sa initiez oameni in Reiki.  As putea spune ca m-am re-creat, re-gasit si multe alte „re”. Dar cel mai important este faptul ca observ cum oamenii care fie urmeaza cursurile, fie beneficiaza de un tratament Reiki, evolueaza, li se imbunatateste starea de sanatate, reusesc sa lucreze cu ei, ca sunt practic alte persoane, mai bune, mai sanatoase, mai …vii.

Organizez si ateliere de autocunostere&dezvoltare personala abordand tematici care sa ne vina in sprijin si sa ne schimbe perceptia.

Cea de a doua mea dragoste, dupa Reiki, este numerologia. Numerele si interpretarea numerogramelor ne dezvaluie puterea noastra si ne arata fara indoiala cine suntem, calitatile, karma, drumul in viata si multe altele care ne pot conduce la o mai buna autocunoastere si dezvoltare personala.

Imi place sa lucrez cu oamenii care vor sa se cunoasca si sa evolueze. Cred in energie si minuni, iar cel mai frumos lucru pe care l-am invatat de la viata este ca la baza intelegerii dintre oameni sta comunicarea: spune ce simti si fa ceea ce gândesti ca si cum ar fi ultima data când ii vezi pe ceilalti! Nu costa nimic sa spui o vorba buna celuilalt.

Hai sa ne auzi, daca esti interesat de:

  • Cursuri si initieri Reiki
  • Tratamente Reiki – hands-on si la distanta
  • Numerograma de baza si consultatie numerologica
  • Numerograma extinsa si compatibiltate numerologica
  • Email: cristina@creativecom.ro/Tel: 0723.741.176