REIKI ESTE TEHNICA DE ECHILIBRARE, ARMONIZARE SI VINDECARE ENERGETICA, EMOTIONALA SI FIZICA.
 
Daca ai ajuns sa citesti aceasta pagina, inseamna ca nimic nu este intamplator si ca te afli pe drumul tau interior de cautari si dezvoltare.

Multa lume spune ca Reiki schimba viata. Nici eu nu ma dezic de aceasta. Intr-adevar, Reiki, cursurile, practica si constanta ne schimba viata, ne ajuta sa evoluam, sa ne echilibram, sa ne reconectam la Sinele nostru Superior.

Cursurile de Reiki Usui Ryoho pe care le organizez urmeaza calea traditionala, cea mai apropiata de ceea ce ne-a fost transmis ca invatatura de catre dr. Mikao Usui. Toate cursurile sunt compuse din partea teoretica, practica si partea individuala – initierea. Pentru a practica Reiki, in primul rand este necesara initierea pe care o poate face numai un maestru profesor. In sistemul Reiki Usui Ryoho traditional sunt 4 module -cursuri, iar dupa fiecare curs este nevoie de o perioada de minim 21 de zile pentru practica, echilibrare energetica.

CURS GRADUL I – practicant Reiki

CURS GRADUL II – terapeut Reiki

CURS GRADUL III – maestru Reiki

CURS GRADUL IV – maestru profesor Reiki

Beneficii: echilibrare si autocunoastere, disciplina interioara, activarea intuitiei si a clarvederii, descoperirea puterii de vindecare si armonizare, cresterea constiintei si a puterii de a iti schimba destinul cooperand cu Viata.

Reiki este calea mea.  Poate fi si a ta.Cristina Udrescu – Maestru Profesor Reiki Usui Ryoho
Linia: Mikao Usui – Chujiro Hayashi / Hawayo Takata – Diane McCumber – Wiliam Lee Rand – Zohar Hoalihav – Gelila Edelstein – Moshe Zamurovich – Ovidiu Patrascanu
diplomareikigr20001 diplomareikigr10001 diplomareikigr40001 diplomareikigr30001