banner-1poveste2_varrom

Fiecare din piesele colectiilor 8Infinities nu ar trebui tratate ca simple bijuterii, ci ca obiecte de identificare, investite cu vibratie proprie, menite sa aduca in viata noastra ceea ce dorim. Fiecare piesa are un scop si o intentie, gandite sa determine purtatorul sa-si reaminteasca ceea ce este cu adevarat important in viata. Sunt produse unicat si in serie mica, ce imbina influentele subtile menite sa amplifice energia simbolurilor si a talismanelor cu semnificatie spirituala.

Din dorinta de a avea mereu aproape obiecte care sa rezoneze cu energiile noastre, 8infinities este un magazin online care iti ofera bijuterii, amulete, talismane, cristale sau simboluri antice.

Toate bijuteriile sunt incarcate cu energie pozitiva si isi gasesc singure calea catre cei care au nevoie de ele.  Am adus aproape simboluri antice, amulete, forme ale visurilor noastre si puterea naturii.

Sunt toate un gand si o energie. Fie ca si tie sa iti aduca pacea, linistea de care ai nevoie.  Incarca-ti spiritul si sufletul, descopera cum cristalele te pot ajuta, cum dragonul in care crezi iti da forta, iar valurii marii te calmeaza. Poarta-le in fiecare zi si vei vedea minunile intamplandu-se.

Descopera colectiile care iti aduc bijuterii si simboluri aparte: Natural Flow, Invoking Art.

Comenzi: cristina@creativecom.ro

banner poveste2_varrom