numerologie

“Tot ce poate fi cunoscut are număr şi fără număr nu cunoaştem nimic.” – Philolaus

Numerologia este o ştiinţă simbolică, aflată chiar pe un plan mai subtil decât astrologia, de exemplu. Numerologia studiază semnificaţia numerelor, văzute ca idei forţă. Fiecare număr are un anumit nivel de vibraţie, corespunde unui tip de energie.

Orice număr este energie şi transmite o informaţie.
Numerologia pleacă de la premisa că la baza vieţii stau numerele. Organizarea lumii aşa cum o cunoaştem noi are la bază numerele.

De la măsura pantofilor până la numărul de telefon, de la preţul oricărui obiect de pe raftul magazinelor până la numărul de înmatriculare, constatăm uşor că numerele ne guvernează viaţa. Mai mult, s-ar putea afirma că haosului i se opune… numărul! Pentru a putea ordona, clasifica, ierarhiza, se foloseşte un sistem de notare în scoala, un cod numeric personal pentru evidenţa populaţiei, un cod de bare care diferenţiază între ele mii de produse într-un supermarket.

Dar numerologia ne vorbeste in primul rand despre noi insine, despre structura noastra psihologica si ADN-ul energetic. Ne arata ca intr-o radiografie, de unde venim, calitati, defecte, drum in viata, lectii karmice, ciclicitati si multe altele.

Va invit sa exploram impreuna lumea fantastica a numerelor si a energiilor sale creatoare pe drumul nostru de cunoastere si creatie!