Reiki este o metodă  de vindecare şi echilibrare a energiilor corpului uman. Este o terapie complementara, un sistem de vindecare prin punerea mâinilor în diferite poziţii pe corpul pacientului, scopul fiind acela de a corecta eventuale dizarmonii energetice ale individului şi de a rezolva probleme de sănătate. Reiki oferă sprijinul în restabilirea stării de sănătate a pacienţilor şi completează tratamentul alopat (medicamentos) prescris de medicul curant.

O sedinta de tratament Reiki incepe print-o discutie. Aceasta discutie este foarte importanta deoarece se stabileste ce anume doreste clientul in urma unei sedinte de tratament si care sunt principalele situatii /afectiuni pe care doreste sa le rezolve. In urma discutiei, clientul se va intinde pe pat. Clientul va ramane complet imbracat pe parcursul tratamentului. Se poate renunta la ceasul de pe mana sau eventualele inele pentru ca intregul proces sa fie cat se poate de relaxant.

Dupa aceasta, terapeutul va incepe sa pozitioneze palmele in apropierea corpului pentru a realiza transmiterea energiei. Terapeutul nu transfera din energia sa, ci canalizeaza energie Reiki catre pacient. Se tin mainile, intai pe cap, apoi pe trunchi si apoi pe spatele , utilizand pozitii specifice. Datorita faptului ca suntem diferiti, senzatiile in timpul unei sedinte de tratament pot sa difere foarte mult insa printre acestea se pot enumera: senzatie de caldura, relaxare musculara, senzatie de rece, usoare furnicaturi sau senzatie de plutire.

Efectele unei sedinte pot sa fie de liniste, centrare si echilibru interior. Reiki trateaza diverse afectiuni fizice, emotionale si energetice. Sunt dovedite stiintific efectele benefice in reducerea stresului, dezechilibre emotionale, cresterea fertilitatii, afectiuni ale coloanei si multe alte afectiuni. Beneficiile terapiei Reiki sunt resimtite imediat, iar in functie de fiecare persoana se stabileste numarul de sedinte necesare.

Durata sedinta Reiki: 60 min

Cost: 70 lei/sedinta

Cost 4 sedinte: 220 lei